Halloween

Arbetsdagen for fram i svindlande fart, hann knappt med, tiden går fort när man har kul o det var det på jobbet i dag :)
På vägen hem ringde jag Micke o bad honom göra barnen startklara för en tur till kykogården. Barnen tyckte det var lite läskigt o spännande på den mörka kyrkogården med alla ljus, fint o stäminingsfullt tyckte jag. Vi tände ljus vid farmors grav o sjöng "gud som haver barnen kär" och sedan gick vi till minneslunden o skänkte en tanke till barnens farmor o farfar...
Melinn o hennes kompisar gick "bus-eller-godis" på byn, o de fick ihop 2kg! godis o 98:- otroligt!

                                  


Hösten snart slut...

Nu har vi städat i trädgården :) krattat löv, så jag kommer väl att ha svårt att röra mig i morgon ;) plockat o fejat. O så har gubben bytt till vinterdäck på båda bilarna :) så i god tid har han aldrig varit ngt annat år! Nu kan snön komma när den vill, jag är beredd! Och ifrs är det bättre med snö än lera, det ljusar upp o det är roligare att vara ute o leka i :)


Styrka

I dag kom min fina mormor o hälsade på :) hon är den bästa o mest underbara människa jag vet. 92 år gamal o så positiv, gnäller aldrig, tycker aldrig ngt är jobbigt. Hon lever själv i sin lägenhet o fixar allt själv! Nu hade hon stukat foten, men inga problem. Jag önskar att jag kunde vara lite mer som henne...

Tavla

Den här bilden har jag beställt på canvasduk stl 50x70cm, blir snyggt på väggen över sängen :)



Är det värt det?

Igår var det en helkväll med underbara vänner :) Vi hade mkt trevlig. Skönt att få komma hemifrån o bara vara, få prata lite "skit"  och så dansa ;) I dag har jag dock varit trött o seg... Men det var bara att hänga i o ta hand om alla barn och "måsten". Så frågan; är det värt det?... Absolut! :) 

RSS 2.0